Social

Un bărbat din Timiș este bănuit că a spart trei apartamente în Alba Iulia

Un bărbat din Timiș este bănuit de spargerea a trei apartamente din municipiul Alba Iulia, unde ar fi pătruns cu chei potrivite și ar fi sustras bani și bijuterii, creând astfel un prejudiciu total de peste 83.000 de lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„La data de 4 martie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Voiteg, județul Timiș, care este bănuit de săvârșirea a 3 fapte de furt din apartamente situate pe raza municipiului Alba Iulia. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada iulie – noiembrie 2020, folosindu-se de chei potrivite sau mincinoase, ar fi pătruns în 3 apartamente din Alba Iulia, în timp ce proprietarii acestora nu erau acasă și ar fi sustras bani și bijuterii, în valoare totală de 83.000 de lei”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, individul a fost identificat și reținut cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din Iași, imediat după ce, folosind același mod de operare, ar fi sustras dintr-un apartament din acest municipiu peste 37.000 de lei.

Asupra sa au fost găsite mai multe chei, ustensile și dispozitive folosite la deschiderea ușilor, precum și bani.

Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.