Administrație

Viceprimarul Filimon, în vizită la Oradea. Capitala Bihorului, model de bune practici

Viceprimarul municipiului Alba Iulia Marius Filimon a plecat vineri la Oradea, pentru un schimb de experiență cu autoritățile din capitala județului Bihor, oraș socotit drept sursă de bune practici în activitatea administrativă.

„Colegul meu, Marius Filimon, va efectua astăzi o vizită la Oradea, unde va reprezenta Municipiul Alba Iulia într-o serie de întâlniri cu reprezentanți ai administrației locale și județene”, a scris pe contul său de Facebook primarul Gabriel Pleșa.

„Vizita colegului meu face parte dintr-o serie de întâlniri cu reprezentanți ai administrațiilor care au dat dovadă de eficiență și sunt un model de bune practici în ceea ce înseamnă atragerea banilor europeni, dezvoltare urbanistică modernă și administrare eficientă a resurselor publice”, a mai precizat primarul.

Reprezentanții municipiului Alba Iulia spun că „tot ceea ce a făcut Ilie Bolojan în Oradea, atât la Primărie cât și, mai nou, din funcția de Președinte al Consiliului Județean, sunt exemple care trebuie urmate, iar noi, la Alba Iulia, putem să ne folosim de expertiza și experiența colegilor din Bihor, pentru a «copia», dacă vreți, modelele lor de reușită”.

Primarul de Alba Iulia crede că astfel de schimburi de experiență pot contribui la reformarea administrației locală, astfel încât să transforme Alba Iulia într-un oraș în care să-ți facă plăcere să locuiești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.