Politică

Mihail David este propus de PLUS ca vicepreședinte al Gărzii de Mediu

Mihail David, alături de prezidențiabilul Dan Barna, în campania electorală din 2019

Consiliul Național al PLUS a discutat și validat, miercuri, propuneri pentru Ministerul Educaţiei, Garda de Mediu, Cancelaria prim-ministrului și Prefectura Buzău. Pentru Garda de Mediu a fost propus șeful PLUS Alba, Mihail David.

Mihail David, propus, conform unui comunicat al USR PLUS, vicepreședinte la Garda de Mediu, a absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În prezent, este director general adjunct la o firmă din domeniul transportului de marfă și logistică. Activează de 14 ani ca voluntar în mediul ONG, în cadrul unor proiecte sociale, culturale și de sănătate publică. Este președintele filialei PLUS Alba.

De asemenea, au mai fost propuși Tudor Oprea (coordonatorul primului program public naţional de digitalizare a administraţiei publice, GovITHub) pentru funcția de subsecretar de stat pentru digitalizare la Ministerul Educaţiei și Sergiu Horia Hossu (președinte al filialei PLUS Cluj) ca șef al Cancelariei prim ministrului.

Silviu Iordache a fost propus prefect la Buzău. Iordache a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale și un master în Managementul Proiectelor Internaţionale în cadrul Academiei de Studii Economice București. A activat în mediul antreprenorial, fiind membru al filialei PLUS Buzău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.