Social

Proiectul „English 4 Kids – Clubul de engleză”, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”, în timpul în care instituția era deschisă fizic publicului (fotografie de arhivă)

Miercuri are loc întâlnirea din această lună a clubului „English 4 Kids – Clubul de engleză”. Acesta este un club de limbă și civilizație engleză, pentru copii, și care se va desfășura online, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, începând cu ora 18.00, informează reprezentanții bibliotecii.

Tema întâlnirii din luna martie este „La zoo/At the Zoo”, iar gazdele evenimentului sunt profesoara Diana Mortură și bibliotecara Oana Dubleș.

În cadrul activității „English 4 Kids – Clubul de engleză” cei interesați vor dobândi noi cunoștințe de limba engleză, prin intermediul jocului didactic, a conversației în limba engleză și a cântecelelor tematice. În cadrul activității din 10 martie, participanții vor învăța expresii de salut și se vor familiariza cu expresii și cuvinte referitoare la descrierea unor animale și la activitățile ce au loc într-o grădină zoologică. Fixarea cunoștințelor dobândite se va face prin intermediul învățării cântecelului „Let′s go to the Zoo/Hai să mergem la Zoo) și prin conversații pe tema dată. Întâlnirea clubului de limba engleză „English 4 Kids – Clubul de engleză” se va încheia cu prezentări de cărți pentru copii sau cărți pentru învățarea limbii engleze, care se găsesc în colecția de carte a Secției pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. La întâlnirea clubului pot participa atât abonații bibliotecii cât și alți iubitori de limbă și civilizație engleză.

Proiectul 3.10 English 4 Kids – Clubul de engleză este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din Programul 3 Animație Culturală care este parte component a Programului managerial pentru perioada 2021-2024.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.