Social

Un autotren s-a răsturnat pe malul Arieșului. Șoferul este grav rănit | Foto

DN 75 la Brăzești, pe malul Arieșului

Șoferul unui autotren a fost grav rănit într-un accident produs vineri pe DN 75, după ce tirul pe care îl conducea a ieșit de pe carosabil, pe raza localității Brăzești, în Munții Apuseni, și s-a răsturnat pe malul râului Arieș.

„Din primele informații este vorba despre un autotren (care transporta două capuri tractor) ieşit de pe carosabil, cu pericol de a ajunge în râul Arieş. În accident au fost implicate două persoane, din care una este încarcerată în cabina autotrenului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

La locul accidentului s-a intervenit de către Stația de Pompieri Câmpeni cu o autospecială cu apă şi spumă, cu modul descarcerare, fiind trimis şi un echipaj SMURD. Pompierii au acționat atât pentru stabilizarea autotrenului, cât şi pentru descarcerarea victimei, respectiv a conducătorului auto.

După extragerea victimei, aceasta a fost predată echipajului medical.

Evaluarea medicală a arătat că victima a suferit politraumatisme abdominale şi posibilă hemoragie internă, fiind transportată spre Turda, pentru a face joncțiunea cu un echipaj medical TIM (cu medic), au precizat cei de la ISU Alba.

Potrivit Poliției, traficul este îngreunat în zona în care a avut loc accidentul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.