Sport

Boxerii de la CS Unirea Alba Iulia au obținut două medalii de bronz la Cupa României de Seniori

Foto: Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Pugiliștii legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, Lucian Rîșniță și Andrei Dărămuș, au obținut două medalii de bronz la Cupa României de Seniori, desfășurată la Iași în perioada 16-20 martie 2021.

La această competiție, CS Unirea a participat cu doi sportivi, care s-au întors cu medalii Gheorghe Lucian Rîșniță (categoria 57 de kilograme) – medalia de bronz și Andrei Vasile Dărămuș (categoria 75 de kilograme) – medalia de bronz. Cei doi sportivi sunt pregătiți de antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

„În box, chiar dacă domini tot meciul, este suficient ca adversarul să prindă, pe final, o lovitură norocoasă și să câștige. Lupta continuă”, a spus antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

„Eforturile boxerilor și antrenorului, depuse într-o perioadă grea pentru sportul de performanță, sunt demne de aprecierile noastre. Sunt primele medalii din această primăvară în care vom mai avea competiții, și la alte ramuri sportive, inclusiv pe plan internațional”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Următoarele competiții pentru secția de box au loc în luna mai, pentru cadeți și juniori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.