Administrație

Primăria Aiud insistă în căutarea unui arhitect șef. De data aceasta, pe Facebook

Aiudul caută arhitect șef pe Facebook

Întrucât Aiudul nu are arhitect șef, iar încercările de a angaja unul au eșuat în repetate rânduri, Primăria municipiului anunță scoaterea, din nou, la concurs a postului.

„Poziția de arhitect șef este printre cele mai importante din cadrul unei primării. Acesta trebuie să fie un profesionist implicat în strategia de dezvoltare a localității, un excelent cunoscător al municipiului, să fie la curent cu cele mai recente practici urbane sau să vegheze asupra dezvoltării durabile a comunității. Aiudul nu are în prezent un arhitect șef. Concursul pentru ocuparea funcției a fost organizat de 13 ori, dar nici un participant nu a reușit să obțină punctajul minim. Am scos din nou postul la concurs, cu speranța că de data aceasta va fi ocupat”, se arată într-o informare Primăriei municipiului Aiud.

„Pe lângă tradiționalele modalități de promovare ale concursului, am ales să îl promovăm și pe Facebook. Iar pentru ca mesajul să ajungă cât mai departe, apelăm la dumneavoastră, comunitatea strânsă pe această pagină, pentru a distribui postarea”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.