Social

Primăvara poeziei la Sebeș. Colaj liric dedicat Zilei Mondiale a Poeziei

Un colaj liric de momente speciale dedicate Zilei Mondiale a Poeziei este evenimentul organizat duminică de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” și care se va desfășura în mediul online, informează primăria municipiului.

Pe parcursul acestei zile de duminică, între orele 12.00-18.00, pe paginile noastre de socializare, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș ne propune întâlniri pline de emoție cu alese versuri ale oamenilor condeiului din municipiu, momente lirice dăruite de preșcolarii instituțiilor de învățământ din Sebeș și din localitățile aparținătoare și de participanții la cursurile de limba engleză „Let’s have fun with English”, susținute de prof. Lavinia Kamla Donose, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

„«În sufletul fiecărui om este o supapă care se deschide numai poeziei», spunea poetul rus N. Nekrasov. Împreună cu protagoniștii acestei zile pline de emoție, puritate și sensibilitate, vă invităm să vă deschideți sufletele către poezie, să savurați cuvintele, imaginea, să visați la primăvară…” – este îndemnul pe care îl face tuturor iubitorilor de poezie organizatorii acestui eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.