Social

Zeci de polițiști s-au înscris pentru a dona sânge. Tichetele de masă vor ajunge la nevoiași

Fotografie de arhivă

Zeci de polițiști din Alba participă, de luni până miercuri, la o campanie de donare de sânge intitulată „Vrem să ajutăm!”, urmând ca tichetele de masă pe care aceștia le vor primi să fie folosite, în preajma sărbătorilor pascale, în sprijinul unor persoane aflate în dificultate.

Potrivit unui comunicat transmis luni de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, zeci de polițiști din Alba participă la o campanie de donare de sânge, organizată în contextul Zilei Poliției Române, care se marchează pe 25 martie.

„Perioada dificilă pe care o traversează omenirea din cauza pandemiei de coronavirus ne obligă la solidaritate. Aniversarea Poliției Române se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, sub semnul misiunilor de protejare a vieții. În perioada 22-24 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba participă la campania de donare de sânge intitulată ‘Vrem să ajutăm!'”, menționează sursa citată.

Potrivit comunicatului, campania este organizată în semn de solidaritate față de persoanele care se află într-o situație medicală dificilă și față de cadrele medicale care, de mai bine de un an de zile, îngrijesc bolnavii în condiții speciale, generate de pandemia de coronavirus.

Şi-au exprimat dorința de a dona sânge aproximativ 50 de polițiști, primii dintre aceștia făcând deja luni dimineața acest lucru.

„La această campanie umanitară s-au înscris, până acum, aproximativ 50 de polițiști, iar tichetele de masă care sunt primite în schimbul donării de sânge vor fi folosite în cadrul unei campanii umanitare pe care o vom organiza în preajma sărbătorilor de Paște, prin care vom încerca să-i ajutăm pe nevoiași”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.