Administrație

Invitație la dezbaterea proiectului de buget al municipiului Alba Iulia pe anul 2021

Pe ce se va cheltui bugetul local al Municipiului Alba Iulia pe anul 2021? Cum vor arăta străzile, aleile, trotuarele, în zona în care locuiesc? Care sunt problemele concrete cu care mă confrunt în comunitatea din care fac parte? Cum pot contribui la dezvoltarea zonei în care locuiesc cu idei, inițiative și soluții?

Dacă vă puneți aceste întrebări sau altele din aceeași categorie, Primăria Alba Iulia vă invită să participați activ la procesul de decizie pentru cheltuirea banilor publici în 2021, în acord cu nevoile locale, se arată într-un comunicat de presă dat publicității miercuri de Primăria municipiului Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 este în dezbatere publică pe site-ul primăriei: https://www.apulum.ro/ro/pdf6/Proiect_buget_2021_22032021_2.pdf.

Propunerile concrete pentru structurarea bugetului local pe anul 2021 pot fi depuse până în data de 5 Aprilie, pe adresa de email office@apulum.ro.

„Administrația locală își reafirmă susținerea pentru idei inspirate, care să fie metamorfozate în proiecte cu rezultate utile și pe termen lung pentru Alba Iulia. Plus de asta, Primăria Alba Iulia va continua și în 2021 exercițiul democratic al bugetării participative. Este una dintre pârghiile prin care cetățenii pot participa activ, deschis și transparent la cheltuirea fondurilor publice într-un mod cât mai just”, se mai precizează în comunicatul de presă citat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.