Administrație

Primarul Cristian Albu, în vizită la Cluj-Napoca. „Căutăm îndrumări să facem Abrudul să strălucească ca odinioară”

Primarul și viceprimarul orașului Abrud, Cristian Alexandru Albu și Sergiu Simina, au fost vineri la Cluj-Napoca, unde s-au întâlnit cu primarul municipiului, Emil Boc. Scopul vizitei a fost de a discuta cu edilul clujean despre modalități de atragere de fonduri europene.

„Nu există o rețetă universală care să îți garanteze succesul în administrație. Fiecare comunitate are propriile provocări și probleme. Sunt, totuși, persoane care au găsit cheia succesului în administrație, persoane cu viziune, cu soluții dintre cele mai bune care fac comunitățile pe care le administrează să înflorească, pur și simplu”, a scris Cristian Albu pe pagina sa de Facebook.

„Ne-am întâlnit astăzi cu o astfel de persoana, cu d-nul Emil Boc, cu care am discutat despre cum dezvoltam o comunitate, cum sa accesam fonduri europene pentru asta, cum sa ne administram eficient orașul”, a mai scris Albu, adăugând că, „cu îndrumare, sfaturi bune și sprijin, cu implicarea noastră și dorința pe care o avem să facem Abrudul să strălucească ca odinioară, vom găsi și noi rețeta de succes”.

În exercițiul financiar 2014-2020, Primăria Cluj-Napoca a finalizat proiecte europene cu o valoare de 68,27 milioane de euro şi are în implementare proiecte cu o valoare totală de peste 184,8 milioane de euro. De asemenea, se află în pregătire – în principal pentru perioada programatică viitoare (2021-2027) – proiecte în valoare de peste 2,6 miliarde de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.