Social

Lansare de carte la Biblioteca Județeană: „Cumpăna dintre noi” de Silviu Mihăilă

La final de lună martie, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba propune un eveniment editorial dedicat tuturor iubitorilor de literatură, un eveniment în cadrul căruia va avea loc lansarea celui mai recent volum de versuri semnat de poetul Silviu Mihăilă.

Evenimentul va avea loc luni, 29 martie, pe pagina de Facebook a bibliotecii. „Cumpăna dintre noi” este un volum editat la editura Ars Longa din Iași, în anul 2020. Volumul de versuri este unul trilingv (română-engleză-franceză), cu o prefață semnată de Alexandru Jurcan. Traducere în limba engleză este realizată de Mariana Nicolae iar în limba franceză de Sonia Elvireanu. Cartea este ilustrată de Cristina Condrachi și Amini Afshin.

Lansarea va debuta online la ora 17.00 cu prezentarea cărții de către autor și cu intervenții, în direct, ale prof.univ.dr. emerit Mariana Nicolae din București și criticul și istoricul literar Sonia Elvireanu din Alba Iulia. Evenimentul va continua cu un moment recitativ și cu prezentarea unei expoziții de carte semnată de același autor, cărți pe care cei interesați le pot împrumuta de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Începând din luna aprilie, volumul „Cumpăna dintre noi” lansat cu acest prilej va intra și el în colecțiile bibliotecii, putând fi împrumut de cei care iubesc poezia contemporană.

Silviu Mihăilă s-a născut la 16 mai 1986, la Alba Iulia și este lector universitar doctor la Academia de Studii Economice din București, critic și istoric literar, poet și eseist. A publicat trei volume de autor, a este prezent în calitate de coautor și/sau coeditor în mai multe volume (dicționare, tratate, volume omagiale).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.