Administrație

KPMG a finalizat auditul comandat de Primăria Alba Iulia

Auditul extern comandat de către Primărie a fost finalizat, au informat reprezentanții companiei KPMG, urmând ca acesta să fie prezentat în cadrul ședinței Consiliului Local, în data de 30 martie.

Anunțul a fost făcut luni de către primarul Gabriel Pleșa, care precizează că este vorba despre un document care va sta la baza eficientizării aparatului administrativ. Acest document „ne va permite să înțelegem mai bine care sunt punctele tari și care cele slabe ale modului în care este structurat aparatul Primăriei, a mai precizat Pleșa.

„Am fost mandatat de către cetățeni pentru a face o reformă a Primăriei și asta ne propunem să facem. Nu este vorba despre schimbări din cadrul bine cunoscutului «pleacă ai noștri, vin ai noștri» ci de schimbări de fond, care să ducă la o mai mare eficiență a aparatului Primăriei, la o mai mare transparență și la o mai bună și rapidă relație cu cetățeanul”, a explicat edilul într-o postare pe Facebook intitulată „Reforma administrație continuă în Alba Iulia”.

KPMG este una dintre cele mai mari companii de audit din lume, parte a așa numitului „Big Four” și am încredere că analiza făcută de ei, precum și raportul ce urmează să fie prezentat în ședința Consiliului Local, vor sta la baza viitorului aparat administrativ al Primăriei, unul mai eficient și mai deschis către cetățean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.