Educație

Peste o mie de laptopuri au fost repartizate elevilor înscriși la activitățile remediale derulate online

Peste 1.000 de laptopuri, în valoare de aproape o jumătate de milion de lei, au fost distribuite mai multor unități de învățământ de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Alba pentru a fi folosite în cadrul activităților remediale derulate în sistem online de către elevi.

„În perioada martie-aprilie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Alba a distribuit unităților de învățământ din județ 1.192 laptopuri HP 255 G8 în valoare de 497.192 lei. Acestea au fost furnizate în cadrul Proiectului privind învățământul secundar-ROSE, finanțat prin acordul de împrumut semnat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare”, potrivit unui comunicat transmis vineri sub semnătura purtătorului de cuvânt al ISJ, Gabriela Gâlea.

Potrivit acesteia, laptopurile au fost distribuite unui număr de 26 de unități de învățământ din județ înscrise în programul ROSE. Ele vor fi folosite de elevii înscriși în acest program în cadrul activităților remediale derulate în sistem online.

„Această acțiune continuă seria celor prin care Inspectoratul Școlar Județean Alba vizează asigurarea accesului tuturor elevilor la un învățământ de calitate”, mai precizează Gabriela Gâlea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.