Administrație

Cugir. Continuă lucrările de reabilitare a străzilor Oituz din Cindeni și Morilor din Vinerea

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor Oituz din Cindeni și Morilor din Vinerea continuă în ritm accelerat, anunță Primăria orașului Cugir.

Primarul Adrian Teban, împreună cu arhitectul șef, Sava Victor, au vizitat șantierele de pe cele două străzi, unde au discutat cu echipele tehnice și cu reprezentanții firmelor care se ocupă de realizarea lucrărilor.

Din cauza condițiilor meteorologice din timpul iernii, pe strada Oituz din Cindeni, lucrările au fost sistate și reluate în luna Martie. Aceasta va fi complet reabilitată cu pavaj din pavele de beton. Acum montează rigole pentru colectarea apelor pluviale de suprafața și deversarea acestora în Râul Cugir.

Investiția, în valoare totală de 501.532 lei, este realizată din bugetul local, iar termenul de finalizare este la începutul lunii mai.

Pe strada Morilor, ca urmare a sesizărilor cetățenilor, primarul Adrian Teban a solicitat constructorului să realizeze canalizarea pluvială astfel încât aceasta să fie conectată la reversarea în albia Râului Cugir. A fost turnat primul strat de asfalt pe aproximativ jumătate din lungimea străzii Morilor. De asemenea, se va corecta și aliniamentul bordurilor. Termenul de finalizare pentru strada Morilor este stabilit pentru data de 1 septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.