Administrație

Aiudean amendat cu o mie de lei pentru depozitarea ilegală a molozului

Un cetățean din Aiud s-a ales cu o amendă de o mie de lei după ce a fost surprins că a depozitat ilegal molozul rezultat din renovarea unei clădiri. Primăria municipiului le reamintește celor tentați să încerce o astfel de „rezolvare” că pot închiria un container special pentru transportul molozului.

„Un aiudean domiciliat pe strada Axente Sever a efectuat recent renovări în apartament. Pentru a arunca resturile de moloz putea solicita un container special de la operatorul de salubritate și achita 33 de lei/metru cub. Dar a ales să scape în mod ilegal de resturile de moloz, depozitându-le la punctul de colectare selectivă din zona blocului 37. Acest fapt constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 1000 – 1500 lei”, precizează Primăria municipiului Aiud într-o informare publică.

„Cu ajutorul camerelor de supraveghere video, Poliția Locală a identificat deja cetățeanul, sancționându-l cu amendă în valoare de 1000 de lei și obligativitatea de a aduna și depozita în mod legal resturile provenite din construcții. Cu alte cuvinte, acum este nevoit să plătească atât amenda, precum și depozitarea în mod legal a deșeurilor vegetale”, explucă reprezentanții autorității locale.

„Vom arăta zero toleranță celor care murdăresc Aiudul”, mai promite Primăria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.