Sport

Medalie de bronz pentru echipa CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Național de Alergare pe șosea

Echipa CS Unirea Alba Iulia – formată din atletele Ana Rodean, Alina Boholțan, Mihaela Acatrinei – a obținut medalia de bronz, în proba senioarelor, la Campionatul Național de Alergare pe șosea 10 kilometri, desfășurat duminică la Timișoara.

Rezultatul este extrem de bun în contextul în care Ana Rodea și Mihaela Acatrinei, cele mai bune atlete din țară la proba de 20 de km marș, au participat pentru prima dată la o asemenea competiție, în vreme ce Alina Boholțan a revenit după o pauză competițională de 5 ani. Sportivele sunt pregătite de către prof. Gabriel Avram.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la individual – senioare:

  • Ana Rodean – locul 8, cu timpii 37:52;
  • Alina Boholțan – locul 12, cu timpii 39:12;
  • Mihaela Acatrinei – locul 20, cu timpii 40:58.

În total au participat 39 de sportive de la mai multe cluburi din țară. În acordarea medaliilor, la proba pe echipe, s-a ținut cont de timpii obținuți de primele trei sportive de la fiecare club.

În proba de masculin, a participat și tânărul George Fleșer, legitimat la CS Unirea Alba Iulia.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la individual – tineret (U23):

  • George Fleșer – locul 8, cu timpii 39:20. (antrenor Mihaela Vlas).

„Pentru noi este o medalie extrem de importantă și muncită, având în vedere că vine la doar o săptămână după participarea merituoasă la Campionatul Balcanic de Marș (Mihaela Acatrinei – loc 4 și Ana Rodean – loc 5), iar cele două sportive sunt în plină pregătire pentru a participa la alte competiții cu probe de 20 de km marș în vederea obținerii timpilor necesari pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vară. Salut revenirea Alinei Boholțan și a lui George Fleșer care au obținut rezultate bune. Felicitări sportivilor și antrenorilor Gabriel Avram și Mihaela Vlas”, a declarat Corneliu Mureșan, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.