Administrație

Secretarul general al Primăriei Deva rămâne în arest preventiv

Secretar general al Primăriei municipiului Deva, Laura Sârbu, soțul acesteia, Hadrian Sârbu, angajat în cadrul Biroului Investitori Relații Externe, și administratorul unei societăți comerciale rămân în arest preventiv după ce Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a respins, luni, contestațiile depuse de aceștia.

Potrivit soluției pe scurt postate pe portalul instanței, CA Alba Iulia „respinge, ca nefondate, contestațiile formulate de inculpații Sârbu Laura, Sârbu Hadrian și Bodrean Adrian Mihai împotriva Încheierii Penale nr. 12/01.04.2021 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba în dosarul penal nr. 1276/107/2021”.

Inculpații au fost obligați, totodată, la plata sumei de 150 de lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

Decizia instanței pronunțate luni în ședința camerei de consiliu este definitivă.

Cei trei au fost arestați preventiv joi pentru 30 de zile de către Tribunalul Alba, la solicitarea Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Laura Sârbu și soțul acesteia sunt acuzați de DNA că ar fi primit de la un om de afaceri suma de 40.000 lei pentru a-și trafica influența asupra funcționarilor din cadrul instituției pentru atribuirea unor contracte de lucrări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.