Administrație

Traian Berbeceanu este noul administrator public al municipiului Deva

Noul administrator public al municipiului Deva este, de luni, Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a anunțat luni, într-o conferință de presă, primarul orașului, Florin Oancea.

Primarul a apreciat că experiența lui Traian Berbeceanu va fi de folos administrației locale, noul manager public urmând să răspundă, între altele, de realizarea proiectelor de investiții, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială și Direcția de Fonduri Europene.

„Avem proiecte pe care vom începe să le implementăm din primăvara acestui an, vom continua procedurile de licitație pentru lucrările contractate pe fonduri europene și guvernamentale și, după aprobarea bugetului pe 2021, în aprilie, investiții finanțate din bugetul local. Suma depășește 100 de milioane de euro. Sunt zeci de astfel de proiecte și dorința mea este ca toate aceste proiecte, pentru care avem asigurată integral sursa de finanțare, să le ducem la bun sfârșit într-o perioadă cât mai scurtă”, a declarat primarul municipiului Deva.

El a menționat că în acest an Primăria Deva va depune la ADR Vest alte câteva zeci de proiecte, în valoare de peste 100 de milioane de euro, pentru a fi finanțate pe noul exercițiu financiar al Uniunii Europene.

La rândul său, nou manager public a arătat că pe lista sa de priorități vor sta măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus și deschiderea unor noi centre de vaccinare în municipiul Deva, în paralel cu eficientizarea activității instituției.

„Vom fi bucuroși să deschidem centre noi de vaccinare. În perioada imediat următoare voi cere colegilor din primărie să mă pună la curent cu proiectele aflate în derulare, cu stadiul acestora, și mă voi implica activ și cu multă determinare în realizarea lor. Toate atribuțiile pe care le voi avea repartizate de către domnul primar le voi trata cu seriozitate, voi face evaluarea acelor compartimente și voi veni cu propuneri de eficientizare a activității”, a conchis Berbeceanu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.