Politică

„Mirchiting” și „Mitsubischi”. Valeriu Nicolae, un nou atac la deputatul Răcuci

Activistul social și publicistul Valeriu Nicolae îl atacă din nou pe deputatul de Alba Claudiu Răcuciu, punând în lumină exprimările „agramate” ale politicianului liberal, dar și inconsistența carierei profesionale ale acestuia.

„Din 1999 domnul Răcuci este în politica liberală. În 2009 familia Răcuci a trăit din aer, cu energie de la soare. Plus indemnizația de 3183 RON pe an de la Consiliul Județean Alba din partea PDL. Adică sub 9 RON pe zi că ne pișăm pe ea de ANI. În CV omul a fost manager la Bergenbier și a făcut o mulțime de cursuri în engleză. Din 2012 vorbitorul de engleză Răcuci este la «mirchiting» și are «Mitsubischi» (în declarația de avere) la o sinecură la stat, la Apă Blaj și face în timpul liber facultatea de Silvicultură de la Craiova pe care o termină în 2013”, scrie Valeriu Nicolae pe contul său de Facebook.

Nicolae mai spune despre Răcuci că „ajunge deputat liberal din 2016 și vorbeste în Parlament undeva la 20 de secunde pe an. Agramat la greu (vezi mai jos) dar loial partidului tocmai a fost numit de liberali secretar de stat la cel mai important minister pentru asigurarea voturilor liberale. Șeful lui de la Alba (a fost consilier județean acolo) este o altă valoare liberală cu un CV megadubios, domnul Roman”.

Nu este pentru prima dată când Valeriu Nicolae îl ia în vizorul său critic pe liberalul de Alba. De data aceasta nu îl iartă și îl ridiculizează pe deputat pentru notația de pe CV-ul personal potrivit căreia este un „utilizator experimentat” al limbii române!

„Am scris asta despre el anul trecut – Hai, bre, că avem ciasuri și la PNL. Uite ce scrie la CV-ul de băet de băet, domnul Răcuci. «Absolventul al liceului cu profil tehnic , Sfantul Vasile Blaj Absolvent al Facultatii de Agronomie, Univeritatea Craiova (1989-1995) Absolvent al Facultatii de Silvicultura, Universitatea Craova (2013)». Trei din trei cum s-ar zice. Absolventul al liceului la Univeritatea din Craova zice imediat sub minunăția asta și: «Limba materna: Romana – experimentat», își încheie postarea activistul social.

Activistul Valeriu Nicolae îl trece pe deputatul de Alba Claudiu Răcuci la capitolul #sictir #nutotei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.