Administrație

„Sebeș, un oraș curat!”, o nouă ediție a campaniei de ecologizare

Campaniile de curățenie și de ecologizare s-au încetățenit în ultimii ani, în luna aprilie, la Sebeș. „Este un proiect în care am crezut și pe care îl punem în practică alături de echipele din serviciile publice, dar și alături de voluntari”, a scris primarul municipiului Dorin Nistor pe contul său de Facebook.

„Spălăm arterele principale care traversează orașul, după ce în prealabil efectuăm activități de aspirat praf cu utilajele din dotarea SPAP și de curățare a șanțurilor. Azi am intervenit pe Drumul Sibiului, până în zona sensului giratoriu, spre bulevardul Lucian Blaga”, a explicat edilul.

Programul de curățenie al acestei săptămâni cuprinde:

  • marți, 6 aprilie 2021: activități de curățare pe malurile râului Sebeș (zona urbană) – intervenție SPAP Sebeș și angajați de la Apele Române; intervenții cu autospecialele din dotarea SPAP pentru curățarea zonei centrale a Sebeșului; curățenie capăt str. Decebal spre râu (deșeuri vegetale, intervenție cu buldoexcavator pentru îndreptarea zonei);
  • miercuri, 7 aprilie 2021: angajații SPAP au efectuat acțiuni de curățenie pe podul mare peste râul Sebeș și în zonele verzi învecinate; a continuat curățenia pe malurile râului, iar autospeciale din dotarea SPAP au intervenit pe străzile: Dorobanți, Călărași, Dorin Pavel, Traian, Aviator Olteanu, Vânători, Peneș Curcanul și în autogară;
  • joi, 8 aprilie 2021: aspiratoarele urbane au fost utilizate pe trotuarele din zona centrală, iar autospecialele SPAP s-au aflat în zona Kogălniceanu, pe străzile: Mureșului, Ștefan cel Mare, Augustin Bena, 1907.
  • vineri, 9 aprilie 2021: pe lângă activitățile de spălare pe Drumul Sibiului, vor efectua acțiuni de curățenie cu autospecialele SPAP în Petrești și vom planta 450 de arbori din proiectul „Un copac pentru fiecare sebeșan”.

„A meritat așteptarea… Sebeșul începe să se scuture de praf”, a comentat și un ceățean din oraș la anunțul primarului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.