Administrație

Consilierul USR-PLUS Nemeș acuză: Banii de la bugetul județean au fost distribuiți după culoarea politică

În urma votului de miercuri din Consiliul Județean, municipiul Alba Iulia a primit, pentru 2021, de la Consiliul Județean jumătate din bugetul primit în 2020. Consilierul județean USR-PLUS Claudiu Nemeș îi acuză pe colegii din PNL că au votat alocările după considerente strict politice.

„Alături de colegii mei, consilieri județeni USR-PLUS din Consiliul Județean Alba, am depus un amendament la bugetul județului Alba, prin care am solicitat dublarea sumei pe care municipiul Alba Iulia o va primi pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și infrastructură”, se arată într-un comunicat semnat de Claudiu Nemeș.

„Pentru susținerea acestui amendament am invocat mai multe motive, printre care dezvoltarea zonei metropolitane, numărul de locuințe în creștere, continuarea investițiilor în infrastructură, cât și construirea ștrandului municipal. Cu toate că marea majoritate a consilierilor județeni au înțeles necesitatea investițiilor, la vot consilierii PNL au votat împotrivă”, a explicat consilierul județean USR-PLUS.

„Cu părere de rău pentru locuitorii din Alba Iulia, banii Consiliului Județean au fost distribuiți după culoarea politică și nu s-a ținut cont nici măcar de numărul de locuitori, astfel municipiul Blaj a primit pentru investiții cu 250.000 de lei mai mult decât Alba Iulia, cu toate că are o populație de 3 ori mai mică. Sunt de părere că o coaliție, chiar dacă este de guvernare, trebuie să se regăsească și în administrația județului, nu doar la conducerea statului”, a concluzionat Claudiu Nemeș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.