Politică

Deputatul USR Beniamin Todosiu: „România are nevoie de un nou premier”

România are nevoie de un nou premier: responsabil, puternic și bun profesionist, „astfel încât să poată gestiona criza sanitară și economică prin care trece țara”, spune deputatul USR-PLUS de Alba Beniamin Todosiu într-un comunicat de presă dat publicității miercuri.

„Jocurile politice lansate miercuri de premierul Florin Cîțu demonstrează doar că acesta este disperat să-și acopere incompetența și dezastrul pe care l-a produs la nivelul guvernării. De această dată a sperat că a găsit un țap ispășitor în persoana lui Vlad Voiculescu și l-a demis, fără nicio consultare la nivelul coaliției. Nu a făcut nicio consultare, nu a evaluat activitatea ministrului sănătății, ci doar a încercat să își apere scaunul și poziția politică pe care speră să și-o câștige în PNL. Domnul Cîțu trebuie să își asume haosul din sistemul sanitar pe care le-a provocat prin sabotarea continuă a activității ministrului Vlad Voiculescu”, se arată în comunicatul citat.

În continuare, deputatul de Alba spune de ce crede că premierul susținut de alianța de guvernare trebuie înlocuit: pentru lipsa de asumare și de profesionalism de care acesta ar fi dat dovadă.

„Măsuri incoerente, interesul personal și politic pus deasupra interesului național, lipsă de asumare și mai ales lipsă de profesionalism, acestea sunt faptele care ne determină să cerem de urgență demisia premierului Florin Cîțu. Orice zi în plus a acestuia la conducerea Guvernului poate arunca România într-o criză fără precedent, care va afecta economia, sănătatea și întreaga societate. În final, românii sunt cei care vor plăti incompetența unui premier slab, preocupat doar de intrigi și de mărirea politică personală în interiorul PNL”, explică Todosiu.

„Am încredere într-o decizie cerebrală a colegilor din coaliția de guvernare, care îi vor cere demisia lui Florin Cîțu și îl vor înlocui cu un om competent, care poate gestiona problemele actuale ale României. Coaliția este încă stabilă și poate depăși această criză politică generată cu inconștiență de Florin Cîțu”, încheie deputatul de Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.