Social

Bărbat din Alba, reținut la Câmpia Turzii pentru că a furat un ciobănesc de Asia centrală

Ciobănesc de Asia centrală (fotografie de arhivă)

Un bărbat din județul Alba a fost prins de polițiștii clujeni că a furat un câine ciobănesc de Asia centrală.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, după ce a furat un câine de rasa ciobănesc de Asia centrală dintr-o curte din comuna Tritenii de Jos, Cluj.

„La data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. În fapt, acesta este bănuit că la data de 4 aprilie a.c., ar fi pătruns în curtea unui imobil din comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras un exemplar canin din rasa ciobănesc de Asia centrală. Cu ocazia perchezițiilor, animalul a fost găsit, iar ulterior predat deținătorului legal”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.