Administrație

Amenajări rutiere noi în Alba Iulia

O amenajare rutieră care să permită întoarcerea vehiculelor de pe sensul de circulație Alba Iulia – Sebeș pe sensul opus Sebeș – Alba Iulia, pentru accesul spre Șoseaua de centură și spre autostrada A10 a fost realizată vineri pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, anunță primarul Gabriel Pleșa.

„Am realizat, astăzi, o amenajare pentru circulația rutieră pe strada Regimentul V Vânători, în vecinătatea podului peste Mureș, la intersecția cu strada Liliacului. Prin amenajarea rutieră realizată, se asigură întoarcerea vehiculelor de pe sensul de circulație Alba Iulia – Sebeș pe sensul opus Sebeș – Alba Iulia, pentru accesul spre Șoseaua de centură și spre autostrada A10”, a scris edilul pe pagina sa de socializare.

Acesta a mai precizat că „au fost prevăzute canalizații de trafic realizate din marcaj rutier și ghidare verticală cu stâlpi reflectorizanți. Traficul rutier pe direcția principală Alba Iulia – Sebeș nu este afectat, iar circulația se poate realiza în toate direcțiile”.

Primarul reamintește că amenajarea rutieră este provizorie, str. Regimentul V Vânători fiind inclusă într-un proiect de mobilitate urbană aflat în derulare. Sensul giratoriu provizoriu de la intersecția străzii Regimentul V Vânători cu strada Dacilor a fost desființat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.