Administrație

Consiliul Local al municipiului Aiud a aprobat bugetul orașului pe anul 2021

Reuniți luni în ședință extraordinară, consilierii locali din Aiud au votat bugetul orașului pe anul 2021. Votul a fost unanim, consilierii pronunțându-se pentru realizarea mai multor proiecte care urmăresc creșterea calității vieții în municipiu.

„Consilierii locali ai municipiului Aiud, reuniți astăzi în ședință extraordinară, au votat în unanimitate proiectul de buget al municipiului Aiud pentru anul 2021”, au anunțat, pe contul oficial de Facebook al Primăriei, reprezentanții autorității locale.

„Obiectivul nostru a constat în transformarea bugetului din simplu furnizor de servicii în instrument de dezvoltare. Am reușit acest lucru! Banii destinați dezvoltării Aiudului vor merge spre numeroase proiecte importante care urmăresc creșterea calității vieții”.

Între obiectivele propuse să fie realizate în 2021 se numără modernizare sistemului rutier pe străzile Stadionului și Morii; reabilitarea podului peste Valea Aiudului – str. Stadionului; reabilitarea străzii Gheorghe Asachi din Gârbova de Jos; alimentarea cu apă potabilă în zona de case de vacanță Sloboda – Str. Abrudului și bugetarea participativă

Investițiilor prinse în buget pot fi regăsite pe site-ul aiud.ro, la secțiunea dezbateri publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.