Administrație

Crește capacitatea de imunizare anti-CoViD a Centrului de vaccinare Sebeș

Capacitatea centrului de vaccinare din Sebeș se va dubla prin deschiderea noului flux de imunizare

La centrul de vaccinare din municipiul Sebeș se va deschide încă un flux, astfel încât capacitatea de imunizare a centrului se va dubla, anunță Primăria locală.

„Primăria Municipiului Sebeș, prin Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară, aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Sebeș, că începând cu data de 13.04.2021, centrului de vaccinare din municipiul Sebeș, situat în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice Sebeș, str Aleea Lac, nr. 12, i-a fost alocat conform Anexei nr. 2, la Decizia nr. 36/27.01.2021 a Directorului executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Alba, încă un flux de vaccinare, astfel încât la nivelul municipiului vor funcționa doua fluxuri de vaccinare”, se arată într-o informare publică a Primăriei Sebeș.

Un lux de vaccinare echivalează cu capacitate de vaccinare a 72 de persoane, mai precizează Primăria municipiului Sebeș.

Ca urmare a suplimentării cu cel de-al doilea flux de vaccinare, se vor putea vaccina 144 persoane/zi, în intervalul orar 8:00-20:00, inclusiv în zilele de sâmbăta și duminică, în baza programării efectuate în platforma RoVaccinare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.