Sport

Acatrinei și Rodean, rezultate bune la o competiție internațională de marș din Ungaria

Mihaela Acatrinei și Ana Rodean, atlete legitimate la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, au obținut rezultate bune la o importantă competiție internațională de marș, desfășurată în 18 aprilie, în Ungaria, la Békéscsaba.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia, proba 20 de km marș – senioare, feminin:

  • Mihaela Acatrinei – loc 5, cu timpii 1:36:16;
  • Ana Rodean – loc 7, cu timpii 1:37:13.

Primele locuri au fost ocupate de sportive din Polonia, Noua Zeelandă și Ungaria. Atletele noastre sunt pregătite de antrenorul Gabriel Avram. Competiția s-a desfășurat pe șosea, pe un traseu omologat, iar astfel timpii obținuți contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Concursul din Ungaria a venit după o perioadă încărcată din punct de vedere sportiv, întrucât acesta a fost al treilea concurs din ultimele 3 trei săptămâni și al patrulea din ultimele 2 luni. Astfel, a lipsit prospețimea din cauza programului încărcat, nefiind posibile antrenamente de acumulare, ci doar de menținere. De asemenea, evenimentul sportiv s-a desfășurat pe o vreme ploioasă, potrivnică obținerii performanței.

„Secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia obține, în continuare, rezultate bune la competiții cu participare internațională, după ce a demonstrat că la proba de 20 km marș este pe primul loc în țară. Urmează o pauză competițională de aproape o lună, ceea ce oferă fetelor mai mult timp pentru revenire și pregătire decât au fost obișnuite până acum”, a declarat Corneliu Mureșan, director al CS Unirea Alba Iulia.

Următoarea competiție pentru cele două mărșăluitoare va fi în 16 mai – Campionatul European de Marș, în Cehia, la Poděbrady.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.