Economie

Banca Comercială Română deschide la Alba Iulia o nouă sucursală pe modelul centrelor de dialog financiar

Noua sucursală se află la parterul centrului comercial „Mercur City Center” din Alba Iulia și beneficiază de o zonă de Self Service 24 Banking, accesibilă non-stop. Aceasta le oferă clienților o altfel de experiență bancară, atât prin infrastructură și design, dar și prin sprijinul personalizat.

Banca Comercială Română (BCR) își consolidează prezența în oraș prin inaugurarea unei unități noi, pe modelul ce transformă agenția bancară într-un centru de dialog financiar pentru angajații și clienții BCR.

Noua sucursală se află la parterul centrului comercial „Mercur City Center” din Alba Iulia și beneficiază de o zonă de Self Service 24 Banking, cu 5 echipamente de cash-in/cash-out, ce sunt disponibile non-stop pentru clienții care vor să efectueze tranzacții și în afara programului băncii. De asemenea, noua sucursală are acces separat de cel al mall-ului, precum și program de lucru independent.

Conceptul de amenajare al sucursalei reprezintă concretizarea unui model inovator de comunicare bancară, bazat pe principii de educație financiară, și urmărește dezvoltarea unui dialog mai apropiat cu fiecare client. Noul spațiu BCR din „Mercur City Center” le oferă clienților din Alba Iulia o experiență bancară la standarde înalte, prin infrastructură și ambient, dar și prin sprijinul personalizat și consilierea pe care o oferă angajații BCR.

„Ne bucură faptul că deschidem în Alba Iulia un nou centru de dialog financiar. Este o sucursală bancară ce oferă clienților o experiență plăcută și vine în întâmpinarea lor atât cu servicii și soluții bancare personalizate, cât și cu un dialog bazat pe principii de educație financiară, care îi va ajuta să facă alegeri financiare inteligente, fie că vorbim de economii, credite, achiziții de proprietăți, produse de investiții sau finanțarea unei afaceri. Unitățile BCR trec printr-un program de modernizare și, cu ajutorul tehnologiei, le transformăm în hub-uri de consiliere financiară. De astăzi, Alba Iulia are un astfel de hub modern, unde colegii mei sunt pregătiți să ofere un dialog financiar personalizat, mai apropiat de clienți”, a declarat Sorin Cordovan, director zonal retail, BCR.

Noua sucursală BCR se află în Mercur City Center, pe strada Tudor Vladimirescu. Unitatea a fost dezvoltată pe baza recomandărilor și sugestiilor oferite de clienți, astfel încât să îndeplinească cât mai îndeaproape nevoile și dorințele acestora.

Imagine de la inaugurarea noii sucursale a Băncii Comerciale Române de la Alba Iulia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.