Social

Un bătrân din Vinerea s-a autoincendiat. A adormit cu țigara aprinsă și a murit intoxicat cu fum

Un bărbat de 82 de ani din Vinerea, imobilizat la pat, a murit intoxicat cu fum, în cursul nopții de miercuri spre joi, într-un incendiu care a izbucnit din cauza unei țigări în camera în care acesta dormea, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

„Pe parcursul nopții, Garda de Intervenție Sebeș, în cooperare cu SVSU Cugir, a intervenit în localitatea Vinerea, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Din păcate, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat că incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, iar in interiorul casei se afla o victimă de 82 ani, de sex masculin, decedată. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, a transmis, joi dimineața, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Radu Botezan.

Potrivit acestuia, victima era imobilizată la pat și a decedat în urma intoxicării cu fum.

„A ars mocnit o canapea în interiorul unei camere de locuit. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind țigară nestinsă, uitată sau aruncată la întâmplare pe materiale combustibile”, a mai precizat Botezan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.