Social

ACTUALIZARE | Microbus cu opt persoane, implicat într-un accident pe A1

Captură video

Actualizare

Șapte dintre cele opt persoane aflate într-un autovehicul implicat vineri dimineața într-un accident pe A1, pe sensul de mers Sebeș – Deva, pe raza localității Aurel Vlaicu, au fost transportate la trei spitale din județul Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Radu Botezan, după evaluările medicale, șapte pasageri au fost transportați la spitale din județul Hunedoara, trei în Orăștie și câte doi în Deva și Hunedoara.

„Toate victimele au fost conștiente și cooperante”, a menționat Radu Botezan.

O persoană nu a necesitat transportul la spital, rămânând la locul accidentului.

Știrea inițială

Un microbuz în care se află opt persoane a fost implicat vineri dimineaţa într-un accident pe A1, pe sensul de mers Sebeș – Deva, pe raza localităţii Aurel Vlaicu, la limita dintre Alba și Hunedoara, după ce a intrat într-un TIR.

La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SMURD. Au fost alertate atât forţe ale ISU Alba, respectiv ale Gărzii de Intervenţie Sebeș, cât și ale ISU Hunedoara – Detașamentul de Pompieri Orăștie.

Un autovehicul în care se aflau opt persoane a fost implicat vineri dimineața într-un accident pe A1, pe sensul de mers Sebeș – Deva, pe raza localității Aurel Vlaicu, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

„Sunt opt victime care au nevoie de asistență medicală, din care trei sunt în stare bună, la o primă evaluare, și cinci victime cu traumatisme, care, cel mai probabil, vor fi transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan.

La fața locului sunt patru ambulanțe SMURD, trimise de ISU Alba și Hunedoara.

Au fost alertate atât forțe ale ISU Alba, respectiv ale Gărzii de Intervenție Sebeș, cât și ale ISU Hunedoara – Detașamentul de Pompieri Orăștie.

Accidentul a avut loc la limita dintre județele Alba și Hunedoara.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.