Sănătate

DSP Alba lansează o campanie de vaccinare pentru angajații din HoReCa

Directorul executiv al DSP Alba îi îndeamnă pe lucrătorii din HoReCa din județ să se vaccineze

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Alba, Alexandru Sinea, anunță că vrea să ajute sectorul HoReCa vaccinând preferențial lucrătorii din această ramură de activitate.

Într-o notă semnată de Alexandru Sinea se precizează că listele cu doritori sunt așteptate până marți la ora 12.

„DSP Alba dorește să vină în sprijinul HoReCa din județ, unul dintre cele mai afectate domenii pe perioada pandemiei, și lansează o campanie de vaccinare anti-CoViD a lucrătorilor din acest sector. În acest sens, administratorii HoReCa din Alba sunt chemați să întocmească liste cu angajații care doresc să se imunizeze împotriva CoViD-19, liste care să cuprindă numele și CNP-ul doritorilor și care vor fi trimise apoi la adresa de e-mail sanatate_publică@dspalba.ro”, se arată în nota semnată de directorul Sinea.

„Serul folosit pentru imunizare va fi marca Pfizer iar vaccinarea celor înscriși se va face la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Listele vor fi trimise până marți, 27 aprilie, ora 12.00, iar imunizările se vor realiza începând cu luni 3 mai”, mai precizează autoritatea sanitară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.