Social

Un tânăr maramureșean și-a dat foc pentru că n-a putut să plătească o datorie de 5.000 de euro

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din orașul Vișeu de Sus și-a dat foc după ce a turnat benzină pe el, a informat, în noaptea de duminică spre luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați, prin apel telefonic, de o femeie de 53 ani din localitate despre faptul că fiul ei și-ar fi turnat benzină pe corp și și-ar fi dat foc.

“Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vișeu de Sus. Din discuțiile purtate cu apelanta, polițiștii au constatat că tânărul de 27 ani și-a aruncat benzină peste corp, după care și-a dat foc cu o brichetă. La fața locului a fost prezent și un echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la spitalul din Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiași surse, tânărul prezintă arsuri de gradele 2 și 3 și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din municipiul Baia Mare.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform unor surse apropiate anchetei, tânărul s-ar fi autoincendiat din cauza unei datorii de aproximativ 5.000 de euro pe care n-ar fi reușit să o plătească.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.