Mozaic

Chania (Creta) și Catania (Sicilia), două noi destinații de vară, cu avionul, de pe Aeroportul Cluj

Două noi destinații de vară spre Italia (Catania – Sicilia) și Grecia (Chania – Creta) au fost anunțate de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Noua destinație Catania – Sicilia va fi operată în premieră de pe Aeroportul Cluj, reprezentând a șasea destinație în Italia a companiei aeriene Wizz Air, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari.

Chania (Creta) reprezintă a treia destinație grecească, după Zakynthos și Mykonos, propusă spre operare în sezonul de vară 2021.

Cele două noi destinații sunt deja disponibile spre vânzare și vor fi operate începând din prima jumătate a lunii iunie 2021, conform programului următor:

  • Catania – Sicilia (CTA) – din 12 iunie 2021, în zilele de marți și sâmbătă. Pornirea se face de la Cluj la ora 12:40, iar sosirea la ora 14:20 în Catania (Sicilia). Totodată, din Catania (Sicilia) pornirea se face la 13:50, iar sosirea în Cluj la 17:30.
  • Chania – Creta (CHQ) – din 12 iunie 2021, sâmbăta. Pornirea din Cluj se va face la 12:40, iar aterizarea în Chania (Creta) va fi la ora 09:50. Din Chania (Creta) avionul va decola la ora 09:20 și va ateriza în Cluj la ora 12:00.

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj vor avea posibilitatea de a călători anul acesta spre aproximativ 38 de destinaţii, oferite de către operatorul aerian Wizz Air.

Mai multe informații și rezervări pot fi consultate pe site-ul www.wizzair.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.