Administrație

Care este stadiul construcției noii grădinițe din cartierul aiudean Micro?

Noua grădiniță prinde contur, anunță pe pagina de socializare Primărie municipiului Aiud. Reprezentanții municipalității spun că nevoie tot mai puternic resimțită de a avea o grădiniță în cartierul Micro a fost rezolvată prin identificarea sursei de finanțare a unei astfel de investiții.

„În cartierul Micro există nevoia unei noi grădinițe. Acum ceva vreme am identificat sursa de finanțare, rămânând să identificăm terenul pe care aceasta să fie construită. Copiii fiind mici nu puteau fi duși la grădiniță în alte zone decât în același cartier. Cea mai bună soluție identificată, deși eram conștienți că va stârni discuții, a fost construirea acesteia în curtea Școlii Gimnaziale ‘Axente Sever’. Pentru a ne asigura că elevii școlii vor avea spațiu optim pentru recreere, am reabilitat curtea din spatele școlii”, explică reprezentanții Primăriei Aiud.

Potrivit autorităților locale, noua grădiniță cu program normal „prinde contur”. „Construcția a fost ridicată. Grădinița va avea patru săli de grupă, iar lucrarea este finanțată din fonduri europene, printr-un proiect depus în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării”, au mai precizat responsabilii din cadrul Primăriei Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.