Administrație

Cu un buget anual care depășește o sută de milioane de lei, Sebeșul trece la modernizarea mai multor străzi

Pentru anul 2021, municipiul Sebeș are previzionat cel mai mare buget istoric: 101,7 milioane lei. O parte importantă din acest buget o reprezintă finanțările nerambursabile obținute pentru proiectele depuse de Primărie.

Pentru fiecare leu plătit impozit de un locuitor al municipiului Sebeș, Primăria atrage 4 lei din fonduri nerambursabile – europene și naționale, informează un comunicat de presă al Primăriei Sebeș.

În anul 2021, conform planul de investiții propus, va începe modernizarea străzilor: Aurel Vlaicu, 8 Martie, Fântâna de Aur, Sticlarilor, Tineretului, Zăvoi, Arini și Crângului.

Se propune, de asemenea, un demers de asfaltare provizorie a mai multor străzi de pe raza unității administrativ-teritoriale, având ca scop reducerea prafului și inclusiv o mai bună calitate a aerului. Străzile pentru care se caută aceste soluții sunt: Cânepiști, Florilor, Arțarului, Secașului, Dorin Pavel (prelungire), Decebal (ramificație), Sălane, Fagului – din Sebeș, str. 24 Ianuarie, Sânzâienelor, Oituz, Piața Săsească, Avântului – din Petrești și străzile Râului, Arini, Dumbrava – din Lancrăm.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.