Social

Teatrul de Păpuși „Prichindel” își reia spectacolele cu public

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia reia de miercuri, 12 mai, spectacolele cu public, cu „Micii mușchetari”, după ce incidența cazurilor de CoViD-19 a scăzut considerabil în municipiu, ajungând luni la 2,10.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, Agerpres, Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba anunță „cu bucurie” reluarea spectacolelor cu public.

„Având în vedere că avem permisiunea de a juca la capacitatea de 30% a sălii de spectacol, am decis ca în prima fază să jucăm la un public organizat. Astfel, primii spectatori care se vor bucura de spectacole în sala teatrului vor fi elevii Liceului de Arte ‘Regina Maria’ din Alba Iulia, cărora le oferim un spectacol plin de aventură și învățătură: ‘Micii mușchetari’, de Lizica Mușatescu, regia Teodora Popa, scenografia Marian Sandu, muzica Levente Szocs, distribuția: Viorica Boda, Irina Melnic, Mădălin Costea, Iulian Costea, Tudor Cristian Popa, Ramona Benchea Mincu și Teodora Popa, regia tehnică Elena Madaras, sunet Florin Andrea, lumini Ovidiu Tămășan și Călin Popa”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, primele spectacolele vor fi susținute în zilele de miercuri, 12 mai, și joi, 13 mai, de la orele 11,00.

De asemenea, „Caravana cu păpuși” va ajunge săptămâna aceasta în localități din județ unde incidența a scăzut semnificativ, mai exact în Ighiu, Şard, Ţelna și Ighiel, pentru a prezenta spectacolul „Turtița lăudăroasă”, regia, scenariul și muzica Adam Boboc, scenografie Ana Catrințașu, distribuția Laura Boboc și Adam Boboc.

Toate spectacolele vor fi susținute cu respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.