Social

Loc de joacă pentru copii instituționalizați, amenajat prin donațiile judecătorilor din Alba Iulia

Un loc de joacă pentru copiii de la o casă de tip familial din Alba Iulia a fost amenajat prin contribuția judecătorilor celor trei instanțe din municipiu în cadrul campaniei umanitare „De Paști dăruiești bucurie”.

„Curtea de Apel Alba Iulia a organizat, împreună cu Tribunalul Alba și Judecătoria Alba Iulia, o campanie umanitară denumită sugestiv ‘De Paști dăruiești bucurie’, care s-a finalizat recent cu inaugurarea unui loc de joacă pentru cei 22 de copii instituționalizați de la casa de tip familial ‘Izvorul Tămăduirii’ din Alba Iulia”, se arată într-un comunicat postat marți pe pagina de Facebook a Curții de Apel (CA) Alba Iulia.

Spațiul de joacă a fost amenajat cu un tobogan, panou de cățărare, balansoar și carusel, realizate și montate de o firmă specializată în condiții de maximă siguranță pentru cei mici, o trambulină mare și câteva articole sportive – masă de tenis, fileu de badminton, palete, mingi, de care să se poată bucura și copiii mai mari.

„Au contribuit cu donații colegi aflați în activitate sau pensionari și care au făcut astfel posibilă împlinirea visului unor copii cu care viața nu a fost foarte generoasă până acum”, au transmis reprezentanții instanței.

Potrivit acestora, o parte din suma strânsă a fost donată și pentru susținerea campaniei de întrajutorare și sprijinire a unei familii nevoiașe din municipiul Alba Iulia, intitulată „O casă pentru nouă copii”, inițiată de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Oliviu Gașpar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.