Social

O femeie a fost luată cu targa după ce ar fi fost bătută de un polițist. Motivul: nu purta mască

Captură video

O femeie din județul Arad ar fi fost bătută de un polițist pentru că nu purta mască pe stradă, susțin martorii care au filmat cum femeia era luată de medici. S-a deschis o anchetă polițienească.

Anchetă la o secție de poliție din Arad, după ce o femeie ar fi bătută pe stradă de un polițist pentru că nu purta mască. Pe rețelele de socializare au fost distribuite mia multe clipuri video în care femeia era preluată de medici, iar martorii spun că polițistul ar fi bătut-o pe femeie pentru că nu purta mască.

„Polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști. La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Într-un clip video postat pe Facebook apare o femeie leşinată pe stradă, iar mai mulţi localnici încearcă să ajute victima. Într-un al doilea clip se vede cum femeia este preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

În ambele filmări, martorii afirmă că „Poliţia de la Sebiş a bătut-o” pentru că „a prins-o pe drum fără mască”.

Vezi înregistrarea video aici:

https://www.facebook.com/100000208285180/videos/4610106219006275/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.