Politică

Un consilier acuză. Primarul Sebeșului a neglijat domeniul sănătății, afirmă social democratul Radu Cristian

Spitalul Municipal Sebeș are nevoie de mai multă atenție din partea administrației locale și anume de suplimentarea fondurilor locale, bani care ar putea veni din proiecte cu finanțare europeană, susține consilierul local PSD Radu Cristian.

Ar fi nevoie de această atenție deosebită, crede consilierul social democrat „întrucât de la Guvernul PNL și USR-PLUS (spitalul – nota red.) nu a primit niciun leu”.

„Sebeșul a fost ocolit, în acest an, de investiții guvernamentale și, în urma adoptării bugetului de stat, s-a ales cu o dispută, un schimb inoportun de replici, între deputatul Florin Roman și primarul Dorin Nistor. Aceștia, în loc să formeze o echipă pentru sprijinirea proiectelor de sănătate ale municipiului, doar și-au etalat orgoliile”, susține consilierul local din Sebeș.

Acesta mai spune că ar fi oportună mutarea Serviciului de Ambulanță Sebeș „într-o altă locație, cu sprijinul primăriei”.

„Prin eliberarea spațiului, vor fi amenajate 3 cabinete de specialitate pentru Ambulatoriul integrat spitalului. În prezent există cabinete în Ambulatoriu în care își desfășoară activitatea câte doi medici de specialități diferite. Contractul de comodat cu Serviciul de Ambulanță expiră în decembrie 2022”, mai spune Radu Cristian, care mai spune că „dacă Dorin Nistor ar fi pus sănătatea pe primul plan, în acești ani am fi avut toate secțiile renovate și am fi beneficiat de servicii și specialități medicale noi”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.