Social

Alba Iulia conduce în topul vaccinării. Este pe primul loc în țară la numărul de persoane vaccinate cu cel puțin o doză

Alba Iulia este locul întâi pe țară la numărul de persoane vaccinate cu cel puțin o doză, anunță primarul municipiului, Gabriel Pleșa. El citează datele făcute publice de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva CoViD-19.

„Dragii mei albaiulieni, Cu ajutorul vostru am reușit, încă o dată, să arătăm întregii țări că suntem un exemplu când vine vorba de spirit civic. Conform datelor primite de la Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva CoViD-19 (CNCAV), Municipiul Alba Iulia se situează pe prima poziție din clasamentul național! Avem cel mai mare procent, din țară, privind persoanele vaccinate cu cel puțin o doză: 44.48% din totalul populației”, a scris Gabriel Pleșa pe contul său de Facebook.

„Vom continua ‘Maratonul Vaccinării’ fiindcă doar prin vaccinare vom putea reveni la o viață normală, acea normalitate pe care cu toții ne-o dorim”, a mai promis edilul, mulțumindu-le celor care au „pus umărul pentru Alba Iulia”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.