Economie

Google va deschide primul său magazin fizic la New York în această vară

Alphabet, compania mamă a Google, a anunțat joi că va deschide primul său magazin fizic la New York în această vară, reflectând o abordare care a ajutat Apple să acumuleze miliarde de dolari în ultimele două decenii, relatează Reuters.

Magazinul Google va fi localizat în cartierul Chelsea, lângă campusul său din New York, care găzduiește peste 11.000 de angajați.

Google, care a creat în trecut magazine pop-up pentru a-și promova produsele, a declarat că va vinde smartphone-uri Pixel, laptopuri Pixelbook și trackere de fitness Fitbit, alături de dispozitive electrocasnice inteligente Nest la punctul de vânzare cu amănuntul.

Vizitatorii vor putea, de asemenea, să beneficieze de serviciu pentru clienți pentru dispozitivele lor și să-și ridice comenzile online din magazin.

Apple, care și-a deschis primele două magazine cu amănuntul în Virginia în 2001, are 270 de magazine în Statele Unite și multe altele în întreaga lume care stimulează vânzările și oferă, de asemenea, cumpărătorilor servicii practice pentru clienți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.