Social

Un bărbat din Alba a primit mandat european de arestare pentru fapte cu violență săvârșite în Spania

Un bărbat din Alba, urmărit pentru fapte săvârșite cu violență în Spania și pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, a fost prins de polițiști, urmând să fie prezentat Curții de Apel (CA) Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, un bărbat din comuna Săliștea, căutat de autoritățile din Spania pentru infracțiuni contra persoanei, a fost prins de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos.

„La data de 20 mai, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat și reținut, pe raza localității Tărtăria, un bărbat de 34 de ani, din comuna Săliștea, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Spania, fiind urmărit pentru fapte săvârșite cu violență. Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare”, se arată în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.