Administrație

Primarul orașului Cugir anunță că va reforma Poliția Locală

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, a anunțat că Poliția Locală din subordinea Primăriei, va fi reformată, în sensul în care își va pierde personalitatea jurudică și va avea mai puțin angajați. Decizia de reorganizare vine în urma unui audit extern desfășurat anul trecut la solicitarea Primăriei Cugir.

Reorganizarea vizează restructurări de personal și reorganizarea unor compartimente și servicii publice. Din organigramă vor fi eliminate 27 de posturi și două funcții de directori.

„Poliția Locală își pierde personalitatea juridică și posturile administrative. Modificări suferă și compartimentele responsabile de achiziții și proiecte europene, care se unifică într-un singur serviciu, precum și asistența socială, care se reorganizează pe baza activităților funcționale”, a anunțat Primăria.

Administrația locală mai precizează că schimbările sunt rezultatul auditului extern solicitat de conducerea primăriei la finele anului trecut, în baza căruia a fost analizată activitatea instituției, a fost evaluat personalul și au fost exprimate propuneri de eficientizare administrativă.

„Noua formulă organizatorică răspunde mult mai bine așteptărilor concrete pe care cetățenii le au de la noi și nevoilor de dezvoltare pe care orașul le are în următorii ani. Spre exemplu, renunțăm toate posturile de birou de la Poliția Locală și ne asigurăm că avem suficiente patrule în stradă, alături de cetățeni, acolo unde polițișții locali trebuie să-și dovedească eficiența”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Cugir.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.