Administrație

APIA angajează director executiv adjunct la Centrul județean Alba

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță organizarea unui concurs în vederea ocupării funcției publice teritoriale de conducere de director executiv adjunct, funcție vacantă în cadrul Centrului județean Alba al APIA.

Concursul va avea loc la sediul aparatului central al APIA din București în data de 28 iunie și constă în probă scrisă și interviu care se va susține în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere pentru participare la concurs se depun la sediul central al agenției, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe site-ul instituției, adică în perioada 25 mai – 14 iunie 2021.

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice de conducere de cel puțin 7 ani. De asemenea, trebuie să fie absolvenți cu diploma ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.