Administrație

Prețul civilizației: 25.000 de lei în trei luni. Lecții de păstrare a curățeniei predate de Poliția Locală Aiud

Amenzi totale de peste de 25.000 de lei au fost date de Poliția Locală Aiud pentru depozitarea deșeurilor în locuri nepermise, parcarea autoturismelor pe spații verzi sau aruncatul cojilor de semințe pe domeniul public, urmând ca banii să fie direcționați spre investiții în spațiile publice, cum ar fi plantări de copaci sau amenajări de spații verzi.

„De la data la care Consiliul Local Aiud a hotărât creșterea cuantumului minim al amenzilor (28.02.2021) până la data de 26.05.2021, Poliția Locală Aiud a sancționat contravențional 46 de persoane cu amenzi în cuantum total de 25.750 lei. Aceste amenzi au fost acordate în domeniul ordinii publice, respectiv pentru depozitarea deșeurilor în locuri nepermise, parcarea autoturismelor pe spații verzi sau aruncatul cojilor de semințe pe domeniul public. Alte 106 persoane au primit avertismente”, potrivit unui comunicat postat, joi, pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Aiud.

Potrivit acestora, se va arăta „zero toleranță” pentru cei care murdăresc sau degradează domeniul public.

„Avem în vedere ca banii care ajung în bugetul municipiului din astfel de amenzi să meargă întocmai spre investiții în spațiile publice (plantări de copaci, amenajări de spații verzi etc)”, mai arată sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.