Social

Curți inundate în Hopârta și Aiud

Fotografie de arhivă

Mai multe curți au fost inundate, în urma precipitațiilor abundente căzute joi seara, în satul Hopârta, iar în municipiul Aiud apa a pătruns în două curți și un beci, zona aflându-se sub avertizare cod portocaliu de furtuni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale și o motopompă pe raza municipiului Aiud, unde au fost inundate două curți și un beci, iar un podeț s-a colmatat.

Efective ale Detașamentului de pompieri Aiud intervin, în cooperare cu CLSU Hopârta, cu două motopompe, și pe raza localității Hopârta, unde au fost inundate opt curți.

Reprezentanții ISU Alba au subliniat că în județ nu sunt victime și nici localități izolate.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, două avertizări nowcasting cod portocaliu de furtuni, valabile în localități din județele Alba, Mureș și Caraș-Severin. În județul Alba, avertizarea a fost valabilă pentru orașele Aiud și Ocna Mureș și comunele Unirea, Șona, Lopadea Nouă, Lunca Mureșului, Mirăslău, Fărău, Noșlac, Livezile, Hopârta, Rimetea și Râmeț.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.