Social

Nunți întrerupte de polițiști. Una dintre acestea reunea peste două sute de invitați

Două nunți, din care una cu peste 200 de persoane, au fost întrerupte de polițiștii din Cîmpeni, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Astfel, sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, polițiștii din Cîmpeni au intervenit la un local public din comuna Bistra, unde era organizată o nuntă, la care luau parte 211 persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar atât organizatorii, cât și participanții au fost identificați și urmează să fie sancționați, în conformitate cu Legea 55/2020.

Câteva ore mai târziu, polițiștii din Cîmpeni au intervenit la o locuință din oraș unde, într-un cort amplasat într-o curte, avea loc o nuntă la care luau parte 25 de persoane. Şi acest eveniment a fost întrerupt și toate persoanele legitimate, urmând ca față de acestea să fie luate măsuri de sancționare, în conformitate cu același act normativ.

În cadrul acțiunilor organizate, în contextul prelungirii stării de alertă, de polițiștii din Alba, în sistem integrat, în scopul prevenirii răspândirii CoViD-19, au fost verificate sâmbătă și duminică 75 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 183 de terase, restaurante, fastfood-uri și 105 mijloace de transport.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.