Social

Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile

Guvernul a aprobat miercuri prelungirea stării de alertă, cu încă 30 de zile, pe întreg teritoriul României, începând din data de 12 iunie, a anunțat prim-ministrul Florin Cîțu, precizând că la meciul din optimile Campionatului European de Fotbal, care se va desfășura în România, va fi permis accesul publicului până la 50% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale.

Prim-ministrul a informat, de asemenea, la finalul ședinței Executivului, că se redeschide punctul de trecere a frontierei România – Republica Moldova de la Rădăuți Prut, județul Botoșani.

El a mai anunțat că s-a decis permiterea organizării și desfășurării în aer liber a evenimentelor, întrunirilor în cadrul campaniei electorale aferente alegerilor locale parțiale din data 27 iunie, cu participarea unui număr de până la 1.000 de persoane.

Potrivit lui Cîțu, s-a stabilit și extinderea numărului de persoane care să participe la evenimente private, nunți, botezuri, la maxim 200 în interior și cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.