Social

Tâlhărit cu noaptea-n cap pentru 200 de lei și un card bancar

Un tânăr de 23 de ani din comuna Șona, județul Alba, este acuzat că ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Sebeș pentru a fura, iar când a fost surprins de proprietar, l-ar fi agresat pentru a-și asigura scăparea.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 03,45, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sebeș, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni. Acesta le-a spus polițiștilor că s-a trezit din somn și a găsit în locuință un individ, care căuta într-un dulap. Pentru a-și asigura scăparea, individul l-ar fi îmbrâncit, provocându-i leziuni ușoare la un braț.

Tâlharul, au stabilit polițiștii, ar fi reușit să sustragă suma de 200 de lei și un card bancar.

Cu ajutorul semnalmentelor puse la dispoziție de victimă, o echipă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia a identificat, pe strada Dorin Pavel din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea faptelor. Asupra tânărului din comuna Șona a fost găsit cardul bancar sustras de la victimă.

Din cercetări a rezultat că tânărul este bănuit și de săvârșirea, la data de 25 mai 2021, a furtului sumei de 100 de lei, din sertarul unui magazin din Sebeș, când ar fi profitat de neatenția angajaților magazinului.

Târnărul din Șona este acum reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt, iar în cursul zilei de 9 iunie va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.